Frederiksberg Sogns Ungdomskor

Ungdomskoret er for piger og drenge (hvis stemmer ikke er gået i overgang) fra 5. klasse. Koret øver torsdage 16.00-18.15 i menighedshuset på Pile Allé 3.

 

 

Vi synger salmer og sange samt større værker for kor og instrumenter. Vi arbejder med stemmen og kroppen, lærer om noder, rytmer og toner, arbejder med det at synge sammen og optræde for et publikum.

 

 

Ungdomskoret synger ved kirkelige højtider som jul, påske, høst, fastelavn og konfirmationer.

 

 

Ungdomskoret optræder ved arrangementer i og uden for kirken – f.eks. Frederiksberg Høstfest, Lucia i Tivoli, Den Lille Kulturnat, private arrangementer, juletræstænding og meget mere.

 

 

Vi har et godt sammenhold og hjælper hinanden; det sociale er en vigtig del af koret. Det mærkes tydeligt, når vi tager på korrejse med koncerter, overnatninger og store oplevelser i ind- og udland.

De seneste år har vi været i Frankrig, Canada, Norge/Sverige og Berlin, og vi rejser altid i efterårsferien – i år til Bodø i Norge.

Er du ny i koret, er du meget velkommen til at aftale en prøvegang, inden du beslutter, om det er noget for dig. Når du starter, får du 1-2 korvenner, der hjælper dig med at finde dig til rette.

 

 

Der er ingen optagelsesprøve, men vi forventer, at du gør dig umage og kan lide at synge, og når du begynder i koret, forventer vi et stabilt fremmøde, og at du deltager i hele korskolens varighed (torsdage fra kl. 16.00-18.15).

Det er gratis og forpligtende at synge i Ungdomskoret. Man modtager et mindre honorar for medvirken ved gudstjenester og koncerter.

Holdet er i øjeblikket fyldt op, og vi åbner for tilmelding, når der igen er pladser.