Pusterummet – musik og bibelfortælling for børn fra 3-6 år

Til Pusterummet runder vi dagen af med en rolig stund i kirken sammen med de mindste børn og deres familier.

Vi synger salmer, som organisten spiller på orgel og klaver, og dagens bibelfortælling vælger præsten ud fra et tema, som optager børn i alderen 3-6 år. Fortællingen kan fx handle om, hvad det betyder at have en god ven eller om at håbe på noget godt.

Vi slutter af med fadervor og velsignelse.

Det praktiske

I kan sætte jer til rette i det smukke kirkerum med en lille snack fra kl. 15.45. Fra Kl. 16.00 spiller vores organist stille og afslappende musik frem til den fælles velkomst kl. 16.15. Kl. 16.45 siger vi tak for i dag og ønsker god aften med en lille gavepose til børnene.