Babysalmesang

Babysalmesang er for babyer i alderen 0-12 mdr. med aldersopdelte hold. Der er fire forløb i løbet af et år – hvert forløb strækker sig over ni tirsdage med undervisning kl. 10.00, 11.00 eller 12.00 + en lørdag eller søndag eftermiddag. Vores babysalmesangunderviser, Simone Lehun Nørgaard, inddeler holdene og sender mail ud inden holdstart med info om, hvilket hold I er kommet på.

Vi synger og bevæger os med barnet og får en dejlig og fredfyldt time om ugen, hvor barnet får en bred sansestimulering og de voksne inspiration til samvær med barnet. Kirkens smukke rum er rammen, og salmer, sange og remser leges ind. 

Du er velkommen til at være med i flere forløb, ligesom det også er muligt at hoppe på i midten af et forløb, hvis der er plads. 

Deltagelse i babysalmesang er gratis, og tilmelding sker efter først til mølle-princippet ved at klikke på linket længere nede på siden.

Datoer i 2023 i Frederiksberg Slotskirke

Hold 3
Tirsdage 15. august - 10. oktober

Holdet er fyldt op, men du kan tilmelde dig vores venteliste ved at klikke her. Så sørger vi for at kontakte dig, hvis der bliver en ledig plads.

Hold 4
Tirsdage 24. oktober - 19. december
Dette hold undervises af babysalmesangunderviser Anne Sophie Hjort Ullner.

Du kan tilmelde dig og din baby til hold 4 ved at klikke her

Om Simone Lehun Nørgaard

 

Simone Lehun Nørgaard

 

Simone er kandidat i Musikvidenskab fra Københavns Universitet og har færdiggjort en 2-årig efteruddannelse på Børnekorakademiet. Hun har varetaget babysalmesang i flere forskellige kirker og siden 2020 i Frederiksberg Slotskirke. Simone er musikpædagog inden for børneområdet og korleder. Derudover er hun sanger i Hans Tausens Kirke og korsanger i Kammerkoret Camerata.

Babyfamiliegudstjeneste

I forbindelse med alle forløb er der mulighed for, at familie, venner og store som små kan være med til en gudstjeneste, der indeholder de salmer og nogle af de sange, vi sammen har sunget.

Alle er velkomne, også tidligere deltagere i babysalmesang.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte underviser Simone Lehun Nørgaard på mail: siln@km.dk

   Kommende babygudstjenester i Frederiksberg Slotskirke