Babysalmesang

Babysalmesang er for babyer i alderen 0-12 mdr. med aldersopdelte hold. Der er fire forløb i løbet af et år – hvert forløb strækker sig over ni tirsdage med undervisning kl. 10.00, 11.00 eller 12.00 + en lørdag eller søndag eftermiddag. Vores babysalmesangunderviser, Anne Sophie Hjort Ullner, inddeler holdene og sender mail ud inden holdstart med info om, hvilket hold I er kommet på.

Vi synger og bevæger os med barnet og får en dejlig og fredfyldt time om ugen, hvor barnet får en bred sansestimulering og de voksne inspiration til samvær med barnet. Kirkens smukke rum er rammen, og salmer, sange og remser leges ind. 

Du er velkommen til at være med i flere forløb, ligesom det også er muligt at hoppe på i midten af et forløb, hvis der er plads. 

Deltagelse i babysalmesang er gratis, og tilmelding sker efter først til mølle-princippet ved at klikke på linket længere nede på siden.

Datoer i 2024 i Frederiksberg Slotskirke

Hold 2
Tirsdage 9. april - 4. juni

Holdet er fuldt booket, tilmeld dig ventelisten her

Om Anne Sophie Hjort Ullner

 

Simone Lehun Nørgaard

 

Anne Sophie har en BA i klassisk sang og er uddannet operasanger ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Det Kongelige Teater.

Efter at være blevet mor og efter at have haft en rigtig god oplevelse med babysalmesang med begge sine børn fik hun lyst til at kunne give den oplevelse videre til andre, og i 2020 gennemførte hun i et kursus i babysalmesang ved Sjællands Kirkemusikskole.

Hun har siden varetaget babysalmesang i forskellige kirker både som vikar og med egne hold.

Babyfamiliegudstjeneste

I forbindelse med alle forløb er der mulighed for, at familie, venner og store som små kan være med til en gudstjeneste, der indeholder de salmer og nogle af de sange, vi sammen har sunget.

Alle er velkomne, også tidligere deltagere i babysalmesang.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte underviser Anne Sophie Hjort Ullner på mail: ASU@km.dk. 

   Kommende babygudstjenester i Frederiksberg Slotskirke