Tirsdagstræf: Foredrag v/ Sanger og sangskriver Uffe Jonas

Tirsdag d. 7. december 2021, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Menighedshuset, Pile Allé 3, 2000 Frederiksberg

Sanger og sangskriver Uffe Jonas holder foredraget Målet som Guds engle tale – Luther, Grundtvig og den syngende kirke.

Om Uffe Jonas

Uffe Jonas er en del af Honningduggen, som blev dannet i vinteren 2020, og som foruden sanger og sangskriver Uffe Jonas består af violinist Karen Johanne Pedersen & cellist Kirstine Elise Pedersen. Gruppen opfører nykomponerede sange til tekster af N.F.S. Grundtvig.

Sanger og sangskriver Uffe Jonas er også Grundtvigforsker, og en flittig foredragsholder. Han har været dybt optaget af Grundtvigs filosofi, kosmologi og spiritualitet i 30 år. Han er essayist og medredaktør på den engelske udgave af Grundtvigs Skrifter. Hans bog Solen ved Midnat : Grundtvigs Sang til Kosmos udkom i 2015 og blev af flere anmeldere betegnet som “et mesterværk”.