Begivenheden har allerede fundet sted.

Kirkehøjskole: Foredrag v/ psykiater Anne Lindhardt – udsolgt!

Mandag d. 23. november 2020, Kl. 18:00 til kl. 21:00
Menighedshuset, Pile Allé 3, 2000 Frederiksberg
Anne Lindhardt

Obs. Billetterne til arrangementet er udsolgt.

Psykiater Anne Lindhardt er tidligere formand for Psykiatrifonden, og i sit foredrag “Galskab i litteraturen” ønsker hun at indkredse, hvad psykisk sygdom er, og fortælle om, hvordan den kommer til udtryk gennem de tre forfattere Amalie Skram, Tove Ditlevsen og Karen Fastrup. De tre kvindelige forfattere har skrevet med over 100 års mellemrum og har alligevel fællestræk i sind, livsvilkår, sammenbrud og heling.

Kirkehøjskole efterår 2020

Anne Lindhardts foredrag er en del af Frederiksberg Sogns Kirkehøjskole, som i denne sæson består af to foredrag. Det andet foredrag er med sognepræst Mikkel Wold, som holder foredrag om sjæl, ånd og krop den 2. november 2020.

200 kr. for begge foredrag inkl. et godt måltid mad begge dage.

Sådan tilmelder du dig

For at blive tilmeldt foredragene skal du sende en mail til Jette Wainø på jwtj@km.dk med navn og telefonnummer senest den 26. oktober 2020.

Når du har fået bekræftelsen på tilmeldingen, betaler du 200 kr. til MobilePay: 57437 eller kontonummer: 2191 8893402587 med navn og “kirkehøjskole” som tekst.