• Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 28. marts 2020, Kl. 15:00 til kl. 16:00

Lørdagskoncerten d. 28. marts byder på romantiske værker for orgel og cello af bl.a. Elgar, Rheinberger og Saint-Saëns og et blik tilbage på barokkens J.S. Bach.

Musikken fremføres af organist David Bendix Nielsen og cellist Peet Morrison, der sammen vil fylde slotskirkens rum med toner fra orgelpulpituret samt foran alteret. Udover duoens samspil vil de også præsentere solostykker som ramme for koncerten.

Om musikerne

David Bendix Nielsen er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og debuterede fra solistklassen i oktober i 2019. David har trods sin unge alder været ansat ved flere af Danmarks vigtigste kirker som Holmens Kirke og Roskilde Domkirke, og er samtidig en aktiv koncertorganist. Næste år er David bl.a. at finde på programmet hos Westminster Abbey i London og Organix Concerts i Toronto. I 2018 modtog David den prestigefyldte Léonie Sonnings Talentpris.

Peet Morrison er cellist i DR SymfoniOrkestret samt ved Australian World Orchestra. Peet er uddannet i Sydney, Budapest og Indiana/USA, og er både cellist, komponist, og underviser. Peets spil kan høres regelmæssigt på Australiens nationalradio ABC, og hans kompositioner er blevet opført både i Danmark, Australien og USA. Peet har desuden været medlem af flere kammermusikgrupper, bl.a. Ensemble 24, The Seymour Group og Australian Chamber Orchestra.

B. Slotskirken, Roskildevej 28, 2000 Frederiksberg, Danmark