Onsdag d. 5. juni 2019, kl. 22:00

BEMÆRK: Koncerten er gratis. Whiskyen koster DKK 100! Vil du være sikker på at få en plads så forudbestil din whisky ved at klikke her.

WhiskySound

”Whisky er særlig egnet til at omsætte til lyd, da den har en smag der udover at hænge længe i munden også forandrer sig over tid som et musikstykke gør det.”

Sådan beskriver bratschisten Niels Dalum og lydkunstneren Nikolaj Kynde deres projekt Whisky Sound. Når dertil kommer, at hver whisky har sin egen karakter og at de kan være komplekse og dybe, så er det jo nemt at se, hvad god whisky og god musik har tilfælles. Helt oplagt at sætte oplevelserne sammen og en ædel afslutning på Åben Klang.

Om Åben KLANG

Åben KLANG er en minifestival i festivalen. En festival-maggiterning. Den femte juni er der mulighed for at få et virkelig bredt musikalsk program serveret i overskuelige størrelser. Det er en aften med tre koncerter og whiskysmagning, hvor musikken bliver spillet af lokale og internationale navne, og hvor de fleste værker er helt spritnye. Der er kommer til at være hele fem uropførelser i løbet af aftenen. Ligesom i 2018 foregår Åben Klang i Frederiksberg Kirke og i Frederiksberg Menighedshus.

Læs mere om festivalen Klang her.

Whisky Sound
Frederiksberg Sogns Menighedshus, Pile Allé 3, 2000 Frederiksberg
Koncert gratis (whiskysmagning kræver billetbestilling)