Mandag d. 18. november 2019, Kl. 18:00 til kl. 22:00

Bliver man som almindeligt, moderne menneske skør af at have fået lyn i panden eller at have haft to syn med Jesus og set auraer? Måske. Måske ikke. Journalist CharlotteRørth har i ti år levet med voldsomt overraskende religiøse oplevelser, som hun hverken havde bedt om eller havde begreb om at leve med.

Skulle hun gå i kloster? Blive præst?  Ville hun blive utåleligt bedrevidende? Var hun pludselig troende? Skulle hun  gå i kirke? Og hvilken en?

I sin nye bog"Gud, du er jo lige her - Sådan lever jeg med min tro",  fortæller hun, hvordan hun med intensiv research og åbenhed har fundet en måde at leve med sine oplevelser på. Hver anden af os har oplevelser, vi selv kalder åndelige eller spirituelle, men tavsheden om dem er først nu ved at blive brudt. Blandt andet gennem samtaler udløst af Charlotte Rørths to foregående bøger: bestselleren oversat til seks sprog, "Jeg mødte Jesus - Bekendelser fra en modvillig troende", 2015, og "Vi mødte Jesus - Og hvad kommer det andre ved", 2017, opfølgeren med dokumentation for udbredelsen af oplevelser.

Aftenens program:

18: Middag
18.45: Pause
19: Foredrag
20: Pause og kaffe
20.15: Spørgsmål
21: Tak for i aften

Pris: 300 kr. for kirkehøjskolens tre foredrag (se kirkens kalender) inkl. spisning.

Tilmeldingsfrist: 23. september

For at blive tilmeldt kirkehøjskole 30.9, 21.10 og 18.11 skal du sende en mail til Jette Topsøe-Jensen på jwtj@km.dk med navn og tlf.nummer.

Når du har fået bekræftelsen på tilmeldingen betaler du 300 kr.(pr. person, ikke sammenlagte beløb) til mobilpay: 57437 eller kontonummer: 2191    8893402587 med navn og "kirkehøjskole" som tekst.

Charlotte Rørth
Menighedshuset Pile Allé, 3