Kirkehøjskole v/Thure Lindhardt om kunsten og dannelsen

Fredag d. 24. februar 2023, kl. 18:00
Menighedshuset, Pile Allé 3, 2000 Frederiksberg
140 kr.

Program

Vi starter aftenen med at spise middag sammen kl. 18.00. Herefter går foredraget i gang kl. 19.00.

Om kirkehøjskolen

Hvad er et samfund uden kultur, og hvorfor er kulturen så vigtig – hvis den er det? Thure Lindhardt sætter i dette foredrag fokus på samfundets behov for kulturel og kunstnerisk påvirkning.

Hvad er det kunsten gør i os og med os, hvorfor virker det, når det virker og skærer i vores ører eller øjne, når det ikke gør? Thure Lindhardt vil bruge eksempler fra skuespillets, poesien og bibelens verden, fortolke og fortælle, om kunst, teater og film.

Thure tror på, at: “Kulturen kan tale sammenhæng ind i en fragmenteret tilværelse og få os til at opleve samhørighed. I samhørigheden ligger empatien, der er forudsætningen for dannelse“.

Foredraget lægger op til en spændende og kærlig snak om det, der betyder noget for os!