Begivenheden har allerede fundet sted.

Eksamenskoncert med blokfløjtestuderende ved DKDM Johanka Sniehottová (Tjekkiet)

Mandag d. 20. juni 2022, kl. 18:00
Frederiksberg Kirke, Frederiksberg Allé 71, 1820 Frederiksberg C

Velkommen til bachelor-eksamenskoncert med blokfløjtestuderende ved DKDM Johanka Sniehottová (fra Tjekkiet) og hendes skønne medspillere:

Barokorkesteret fra Polen, Arte dei Suonatori, og Johankas egen trio: Trio Cunando sammen med Anna Johannsen, barokcello og Kristoffer Thams, cembalo.

Arte dei Suonatori er kendt på Frederiksberg via festivalen Midsommerbarok, og orkesteret er i landet for Johankas eksamen og for at medvirke i den efterfølgende Copenhagen Baroque Festival, som finder sted i og omkring Trinitatis kirke 22.-26. juni.

Johanka spiller blandt andet Vivaldis fløjtekoncert "La Notte", uddrag fra den smukke suite i a-mol af Telemann, en sonate fra renaissancekomponisten Corradini og satser fra en af de kendte Pariserkvartetter – også af Telemann. Desuden kommer der en udgave af en tjekkisk folkemelodi for blokfløjte og psalterion, så der er mange gode grunde til at komme og nyde denne koncert og opleve en ung, frisk og dygtig studerende på hendes uddannelsesrejse.