Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Musikalsk Salon: Inge og Elsebeth Dreisig

Dato
Tirsdag d. 1. marts 2022, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Sted
Menighedshuset, Pile Allé 3, 2000 Frederiksberg

Inge og Elsebeth Dreisig, 2 søstre, 2 sopraner, 2 sangkarrierer. Født og opvokset I Danmark i en familie, der elsker klassisk musik, og hvor opera er kommet ind med modermælken, har de siden barndommen været draget til sangens verden. Den lyriske kunst fascinerer dem, leder dem, adskiller dem ... hver især følger de deres stemme ... og deres vej! 

Inge rejser til Frankrig, mens Elsebeth, hendes lillesøster, bliver i Danmark. 

I dag forenes de i en koncert, hvor deres barndomsminder fletter sig mellem minderne om deres familie og deres professionelle karriere, alt dette I et skræddersyet repertoire. 

Elsebeth Dreisig er lillesøster til Inge. Elsebeth er uddannet i København og har gennem sin lange karriere sunget alle de store sopranroller, der hører det lyriske fag til. Nemlig de skønne kvinder fra f.eks. Mozarts, Puccinis og Verdis operaer. Navnligt på Den Jyske Opera, men ligeledes på Det Kongelige Teater (Operaen) har der været bud efter Elsebeth. På Malmø Opera, Opera Hedeland, Den Jyske Opera samt på Operaen har Elsebeth med stor succes sunget bl.a. Puccinis opera Madama Butterfly. I de seneste år har Elsebeth udvidet sin koncertform til det mere intime miljø og holder mange hjemmekoncerter både hos sig selv og hos dem, der gerne vil have solisten helt tæt på. I sommeren 2021 har Elsebeth atter haft glæden af at synge Madama Butterfly i havnen i Svendborg, men denne gang på dansk for første gang. Se mere på: www.elsebethdreisig.dk, hvor det også er en god idé at følge hendes travle kalender og tilmelde sig nyhedsbrevet. 

Inge Dreisig er storesøster til Elsebeth. Inge tog fra Danmark som ung og studerede i Frankrig på Musikkonservatoriet i Paris samt på operaskolen på Bastille Operaen. Inge har sunget på de fleste operascener i Frankrig og været tilknyttet ensemblet på Den Kongelige Opera i Liège i Belgien gennem flere sæsoner. Hendes favoritkomponist er Mozart, hvor hendes stemme kommer til al sin pragt, men også de italienske og franske heltinder finder deres skønhed i Inges stemme. I dag interesserer Inge sig navnlig for skabelse af koncertprojekter og små forestillinger som f.ex. Skandinaviske toner, Som mor, så datter eller Søstrene Dreisig … en familie historie, som hun og Elsebeth Dreisig havde premiere på sidste år på Ærø samt i Lyon. Idag er Inge bosat i Lyon, hvor hun ved siden af sin sang, underviser sangstuderende på Le Centre de la Voix Rhône-Alpes.

De to sopraner har sammensat et festligt og fornøjeligt program, som vil føre os rundt i musikhistorien og dens mange genre. De bliver akkompagneret på flyglet af deres grandfætter, Flemming Dreisig, som brillerer på tangenter, så de kan stolt sige, at musikken ligger til familien.