Begivenheden har allerede fundet sted.

Kirkehøjskole: Foredrag v/ forfatter Jens Christian Grøndahl

Fredag d. 25. marts 2022, kl. 18:00
Menighedshuset, Pile Allé 3, 2000 Frederiksberg

Foredrag om eget forfatterskab og tilknyttede temaer

Jens Christian Grøndahl er en international og prisbelønnet forfatter med sine udgivelser i mere end 30 lande, som han har modtaget en lang række litterære priser og hædersbeviser for i både ind- og udlandet. Han er bl.a. forfatter til Dage som græs og Min svage tro.

Jens Christian er kendt for at skildre nutidens kærlighedsforhold på baggrund af det moderne menneskes eksistentielle grundvilkår, hvor han belyser emner som længsel, begær og kærlighed. Af anmeldere bliver Jens Christian i særdeleshed rost for sin evne til at afdække psykologiske temaer, skildre menneskets grundlæggende ensomhed og ikke mindst for at tage del i den politiske debat.

Jens Christian debuterede som forfatter i 1985, og har efterfølgende haft et omfattende forfatterskab, som rummer alt fra essaysamlinger og romaner til skuespil og en selvbiografi. Flere af hans romaner er dramatiseret som hørespil af statslige radiostationer i udlandet, og ”Et andet lys” er filmatiseret som fransk miniserie, ligesom internationale filmproduktioner af hans romaner er undervejs.

BILLETTER

Billetter til foredraget + middag koster 140 kr.
Billetsalget lukker søndag den 20. marts 2022.

Køb din billet her