Jubilæumsgudstjeneste for Danmission i Frederiksberg Kirke - biskoppen prædiker - Ingen dåb

Søndag d. 30. oktober 2022, kl. 10:30
Frederiksberg Kirke, Frederiksberg Allé 71, 1820 Frederiksberg C
Lars Gustav Lindhardt

For 200 år siden blev Det Danske Missionsselskab (i dag Danmission) stiftet. I de mange år har Danmission dannet relationer og skabt bånd mellem den danske og den globale kirke. Mission er en vigtig del af folkekirken, og i 2022 markeres jubilæet rundt om i landets kirker. Det gør vi også på Frederiksberg, hvor der er jubilæumsgudstjeneste i Frederiksberg Kirke og stiftets biskop Peter Skov-Jakobsen prædiker. Efter gudstjenesten serveres der et glas champagne og kransekage, og der fortælles lidt mere om Danmissions historie og arbejde rundt om i verden i sammenhæng med andre kirker.