Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Refleksioner fra Frederiksberg Sogns Menighedsråd og frivillige: Prædikenværksted

Refleksioner fra Frederiksberg Sogns Menighedsråd og frivillige: Prædikenværksted
Udgivet fre d. 16. apr 2021, kl. 08:21
AKTUELT

Tirsdag i denne uge deltog jeg i en spændende time kaldet Prædikenværksted i Frederiksberg Kirke. Vi var fire deltagere, og præst Pia Nordin Christensen styrede mødet. Pia startede med at læse teksten til 2. søndag efter påske op, og herefter blev vi bedt om at overveje og drøfte, hvad teksten siger mennesker i dag.

Det er ikke nødvendigt at have forberedt sig inden mødet. Du kommer med de tanker og overvejelser, som teksten siger dig her og nu, og du lytter til de andres kommentarer. Det er spændende at høre andres refleksioner og sammen drøfte, hvad der menes. Tiden, hvor teksterne blev skrevet, er jo skrevet i en helt anden end nu, men stadig er de uhyre aktuelle og vedkommende. 

Hovedtemaet denne tirsdag var det om får og hyrder, og vi kom vidt omkring. Vi drøftede blandt andet, hvordan man bliver en god hyrde, en man kan stole på og som altid er der for andre.

Jeg synes, det er spændende, at der er mulighed for at fordybe sig i teksterne i Frederiksberg Kirke, og jeg vil opfordre andre til at prøve at deltage - også for at kunne blive klogere på Bibelens ord.

Grethe Nyholm
Pensionist og frivillig kordegn ved Frederiksberg Kirke