Refleksioner fra Frederiksberg Sogns Menighedsråd: Har du besøgt bagsiden af Frederiksberg Kirke?

Udgivet tir d. 23. feb 2021, kl. 10:22
AKTUELT

Af Louise Winther, næstformand i Frederiksberg Sogns Menighedsråd

Hvis du alligevel er ude at gå tur, så prøv at gå helt om til bagsiden af Frederiksberg Kirke, hvor du finder disse ord på muren: "Frygt ikke, tro kun."

Ordene er evigt aktuelle, men for mig er de i særlig grad vigtige at minde mig selv om i disse sære tider, hvor jeg er nødt til at hanke ekstra meget op i mig selv for ikke at hensynke i corona-udmattelse.

PS:

Tak til kirketjener Kim Nielsen for at have gjort mig opmærksom på ordene på muren.