Retningslinjer vedr. COVID-19

Udgivet fre d. 14. jan 2022, kl. 10:59
AKTUELT

I Frederiksberg Sogn følger vi myndighedernes retningslinjer vedrørende covid-19, og derfor gælder følgende regler fra søndag den 16. januar 2022 i vores kirker, Frederiksberg Kirke og Frederiksberg Slotskirke, samt menighedshus:

• Deltager du i kirkelige handlinger eller menighedsarrangementer, beder vi dig medbringe et gyldigt coronapas*
  • Du skal bære mundbind, når du står og går i kirkerummene**

Restriktioner vedrørende arealkrav og dermed også deltagerantal er ophævet.

*Kravet om coronapas gælder ikke for børn under 15 år eller for personer, der kan fremvise dokumentation udstedt og underskrevet af et kommunalt borgerservicecenter for at være undtaget fra at få foretaget en covid-19-test.

**Kravet om mundbind gælder ikke for børn under 12 år.

Er du smittet eller har været i tæt kontakt med en smittet, beder vi dig om at blive hjemme.