Sig velkommen til Simone Lehun Nørgaard

Udgivet man d. 12. okt 2020, kl. 13:59
AKTUELT

Skal du og din baby gå til babysalmesang, vil du møde vores nye medarbejder Simone Lehun Nørgaard.

Nogle af jer vil genkende Simone, da hun i et par måneder varetog babysalmesang i Frederiksberg Slotskirke i sensommeren 2020.

Hun er kandidat i musikvidenskab fra Københavns Universitet (2016) og efteruddanner sig p.t. på Børnekorakademiet. At lede babysalmesang er ikke fremmed for Simone, da hun har modtaget undervisning i netop denne rolle og er musikpædagog inden for børneområdet. Derudover er hun sanger i Hans Tausens Kirke, korsanger i Det Unge Vokalensemble og Kammerkoret Camerata.

Vi er super glade for at få Simone som vores nye faste underviser i babysalmesang, og vi håber, at I tager godt imod hende.