Hvor mange må vi være?

Udgivet fre d. 7. aug 2020, kl. 11:22
AKTUELT

Nedenfor kan du læse, hvor mange personer vi må være til begivenhederne i vores sogn:

Begivenheder i Frederiksberg Kirke

Til begivenheder i Frederiksberg Kirke må der må maksimalt deltage 70 personer fordelt således, at der holdes to meters afstand mellem alle. Dog må nært forbundne – eksempelvis par og forældre med børn – gerne sidde tættere på hinanden.

Nadveren til fredagsaltergang afholdes kontinuerligt og med god afstand, og absolution foregår uden håndspålæggelse, stående fra sin plads.

Begivenheder i Frederiksberg Slotskirke

Der må maksimalt deltage 42 personer til begivenheder i Frederiksberg Slotskirke. Ligesom i Frederiksberg Kirke er afstandskravet to meter mellem alle personer, men nært forbundne må gerne sidde tættere på hinanden.

Øvrige menighedsaktiviteter

Se kalenderen for øvrige aktiviteter i Frederiksberg Sogn.

Genåbning med omtanke

I Frederiksberg Sogn ønsker vi, at alle kan føle sig trygge, når de deltager i kirkelige aktiviteter. Derfor vil vi bede om, at alle, der har udvist symptomer på COVID-19 i de seneste 48 timer, bliver hjemme.

Vi glæder os til at se jer!

De bedste hilsner fra

alle os i Frederiksberg Sogn