​Babysalmesang i Frederiksberg Slotskirke

Udgivet fre d. 28. jun 2019, kl. 11:13
AKTUELT

Babysalmesang er for babyer i alderen 2 - 14 mdr. med aldersopdelte hold. Der er fire forløb i løbet af et år – hvert forløb er på ni tirsdage enten kl. 10.15, 11.15 eller 12.30 + en lørdag eller søndag eftermiddag. Man er velkommen til at være med i flere forløb. Ligesom det også er muligt at hoppe på i midten af et forløb, hvis der er plads.

Holdstart i 2020 i Frederiksberg Slotskirke:

Datoer for opstart:

21. januar

14. april

11. august

20. oktober  

 Vi synger og bevæger os med barnet og får en dejlig og fredfyldt time om ugen, hvor barnet får en bred sansestimulering og de voksne inspiration til samvær med barnet.

Kirkens smukke rum er rammen og salmer, sange og remser leges ind. Underviser er Anne-Mette Riis, - en erfaren underviser, der også uddanner studerende på musikkonservatoriet og afholder kurser om babysalmesang og foredrag - bl.a. om musikkens betydning for barnets udvikling. Hun har udgivet håndbøger omkring musik med de små og babysalmesang. 

Om Anne-Mette Riis

Anne-Mette har gennem hele livet været forankret og engageret i forbindelsen mellem musikpædagogik og kirkeligt arbejde. Hun er uddannet fra Vestjysk Musikkonservatorium og har gennem 20 år undervist i musikpædagogik på Det kgl. Danske Musikkonservatorium.  Med udgangspunkt i babymusikkens koncept udviklede Anne-Mette babysalmesangen og igangsatte herefter babyhold i et stort antal kirker og har selv haft hold siden i Frederiksberg sogn. Siden 2005 har hun afholdt kurser i at lede ”babysalmesang”, ”salmer og leg”, ”salmer i dans og bevægelse”, samt ”salmer i nærvær” med demensramte. Desuden holder hun foredrag om  blandt andet musikkens betydning for barnets udvikling i Danmark og Sverige.

Procedure for tilmelding

Du kan enten sende tilmeldingsblanketten, som kan downloades her eller maile tilsvarende oplysninger til Anne-Mette Riis smil@riis.mail.dk

Anne-Mette inddeler holdene og sender mail ud med holdtider ca. 10 dage inden et nyt forløb starter.

Pris: 500 kr for et helt forløb. I prisen er inkluderet en kopisamling af de sange, remser og salmer vi har brugt.

Babyfamiliegudstjeneste

I forbindelse med alle forløb er der mulighed for at hele familien, venner og store som små kan være med til en gudstjeneste, der indeholder de salmer og nogle af de sange, vi sammen har sunget.

Alle er velkomne, også tidligere deltagere i babysalmesang.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Anne-Mette Riis på mail: smil@riis.mail.dk eller læs mere på annemetteriis.dk.

Ophavsret: